Velkommen til kaffefamilien

Vi kan godt lide at tænke på vores kaffefamilie som mennesker, der bidrager til vores børns fremtid, en renere planet og samtidigt får et sundere helbred, mens vi drikker lækker gourmetkaffe med god samvittighed. En revolution, måske ikke, men potentielt en lille kafferevolution, der tilbyder vores kunder fremtidens kapsler. Bedre for dig, bedre for fremtidens børn, planeten og alle havene omkring os. Samtidigt bedre for alt levende både mennesker som dyr på planeten og i havene omkring os. Vi kan alle starte denne lille revolution, og er vi mange har det en stor effekt!

Det hele begyndte i de traditionelle supermarkeder. Vi har altid været brugere af kaffekapsler fra supermarkederne og prøvet mange mærker, men ingen af ​​dem svarer til vores krav til smag og selvfølgelig uden aluminium, plastik samt miljøvenlig genbrugsemballage. Derfor søger vi rundt i verden efter den bedste producent. Fra alle bestræbelser, besøg og møder kan vi nu tilbyde de ultimative produkter, skal vi sige, at vi producerer i Europa.

Plastik- og aluminiumkapsler er et stigende miljøproblem i hele verden. Eksempelvis blev cirka 56 milliarder plast- og aluminiumskapsler smidt på lodsepladsen i år 2018 (kilde halo.coffee). I Tyskland har en by som Hamborg allerede taget konsekvensen og forbudt plast- og aluminiumkaffekapsler på alle offentlige kontorer. Vi skal alle presse på for at gøre vores biddrag- og vi har gjort det let for dig at være med.

Produktionen af 56 milliarder skadelige kapsler, kan nå rundt om jorden mindst 70 gange! Vi bliver nødt til alle sammen at hjælpe med at rydde op efter os selv.

Ud over lossepladsproblemet er der miljøomkostningerne ved at producere aluminium i første omgang og i den grad også plastik.
Minedrift af et ton aluminium kan producere ca. 10-12 ton affald, herunder 2-3 ton giftigt alkalisk rødt mudder.

Vi sætter høje standarder for at give dig ro i sindet og gøre vores del for moder jord. Velkommen til kaffefamilien med kærlighed til vores planet og børns fremtid og dit eget helbred.

Teamet bag Renkaffe

August

Mail: august@renkaffe.dk

Telf: 91 88 82 35

Mads

Mail: mads@renkaffe.dk

Telf: 91 88 82 35