Vores plastfrie, aluminiumsfrie og komposterbare kaffekapsler bliver kompost inden for 12 uger, i modsætning til aluminiums- og plastik kaffekapsler, der tager 200-500 år at nedbrydes på losseplads (ifølge Nespresso genbruges kun 21% af deres, så i 2016 betyder det, at ca. 268 millioner blev kastet på losseplads eller brændt med øget CO2 udslip!).
Det er en utrolig miljøarv pr. kop kaffe, så følg Renkaffe.dk og nyd følelsen, der kommer af at drikke lækker gourmet kaffe, mens du spiller din rolle for vores planet og børns fremtid.

PRØVEPAKKE

Gør dig klar til at prøv vores 3 økologiske kaffer i alt 30 kapsler, der er kompatible med Nespresso®-maskiner. Du modtager produkterne indenfor 48 timer direkte til din postkasse.

INGEN FORPLIGTELSER

Vi ønsker kun glade kunder. Hvis du af en eller anden grund ikke kan lide produktet, stopper du blot abonnementet fra din profil. Og du får ikke længere produkter.

BLAND EFTER PERSONLIGE BEHOV

Når du har prøvet produkterne, kan du skræddersy, hvornår, hvilke produkter og hvor ofte du ønsker levering. Helt efter dine individuelle behov. Du styrer 100% alt fra din personlige profil.

Prøv 29 kR

Din profil

Vi er stolte af og elsker vores produkt så meget, at vi har lavet et 100% fleksible medlemskab, hvor du bestemmer selv. Vi syntes at du skal kontrollere alt selv. Du kan logge ind og ændre, hvornår du vil have næste levering, hvor ofte, skifte produkter, leveringsdato med kun få klik.

Naturligvis kan du pause eller slette dit medlemskab når som helst. Eller skifte hvilke produkter du ønsker.

Log på

Kun det bedste

Hos Renkaffe.dk mener vi, at kvalitet til en god pris ikke nødvendigvis bør udelukke økologiske og bæredygtige produkter. Vi tilbyder derfor økologisk kaffe i bæredygtig emballage og øko-kaffe. Selvfølgelig til en god pris. Godt for miljøet, godt for dit kaffe-hjerte og godt for samvittigheden og planeten.

Vi tilbyder økologiske kaffekapsler, fordi det er den reneste type kaffe, du kan få. Ikke kun er det bedre for miljøet – det giver dig også den absolut bedste kaffe og den mest ultimative kaffeoplevelse. Det er mindre bittert og renere i smag end andre normale kaffekapsler. Og du undgår eventuelle rester af petrokemikalier i din kaffe og aluminiums rester.

Til at begynde med passer kun Nespresso®s egne kapsler til Nespresso®-kaffemaskinerne. I dag kan du anvende Renkaffes velsmagende økologiske kapsler som heldigvis passer til de fleste kaffemaskiner og er et godt alternativ – bare meget billigere og miljøvenlige. De kompatible kapsler passer til de fleste af Nespressos originale kaffemaskiner, da de har samme form. Dette betyder, at du kan bruge vores kapsler til maskiner såsom; Gran Lattissima, Essenza Mini, Citiz, CitiZ & amp; Mælk, Creatista Plus, Lattissima One, Lattissima Touch, Lattissima Pro, Expert, Pixie og Barista og mere.